Filtrovať
Cena (€)
1,89 € - 31,68 €
Farba
Stav produktu

Lady G gél lak

A Lady G gél lakkok egy különleges gél lakk kollekció, amely havonta négy új színnel bővül, míg végül összesen húsz gyönyörű színből álló kollekciót alkot. Ez a dinamikus és folyamatosan fejlődő színpaletta tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnek lépést tartani a legújabb divattrendekkel és szeretik gyakran frissíteni a körmeik színét.


11Produkt 111

Nové farby každý mesiac
Každý mesiac ponúka paleta Lady G štyri nové farby, ktoré sú charakteristickými obľúbenými farbami daného mesiaca. To vám umožňuje používať odtiene, ktoré sa vždy hodia k ročnému obdobiu a aktuálnym trendom. Či už ide o jarné pastely, letné jasné farby, jesenné hlboké tóny alebo zimné chladné odtiene, Lady G gél laky uspokoja všetky vaše potreby.

Multicolor trblietky
Jednou z vynikajúcich vlastností Lady G gél lakov je, že obsahujú malé, trblietavé multicolor trblietky. Tieto trblietky dodávajú nechtom jedinečný lesk a robia každú farbu jedinečnou a ohromujúcou. Jemné rozloženie trblietok zaisťuje, že lak zostáva elegantný a decentný, pričom je stále nápadný a moderný.

Krémové a pigmentované
Gél laky majú krémovú konzistenciu a sú pigmentované, takže už dve vrstvy zabezpečia dokonalé krytie. Vďaka ľahkej aplikácii a rovnomernému rozloženiu farby je práca s Lady G lakmi jednoduchá a rýchla. Navyše vďaka ich dlhotrvajúcemu účinku si môžete užívať krásnu, sviežu manikúru bez potreby častého prelakovania nechtov.

Zhrnutie
S gél lakmi Lady G budete vždy aktuálni s najnovšími módnymi farbami a vaše nechty budú ešte úchvatnejšie vďaka špeciálnym, trblietavým multicolor trblietkam. Štyri nové farby každý mesiac, krémová a pigmentovaná formula, ako aj jemné multicolor trblietky zaručujú, že každá vaša manikúra bude dokonalá. Objavte svet gél lakov Lady G a vytvorte si jedinečné, módne nechty každý mesiac!